Boka ett kostnadsfritt platsbesök!

VVS-Service

Vi på Sälens VVS-Teknik hjälper privatpersoner, företag, BRF: er och byggföretag med allt relaterat till VVS i Sälen med omnejd. Tack vare vår långa yrkesvana kan vi utföra våra projekt på ett tidseffektivt sätt till ett konkurrenskraftigt pris.

Du kan känna dig trygg när du anlitar oss för ditt behov av VVS-arbeten. Våra duktiga hantverkare arbetar enligt branschregler och vi lämnar funktionsgaranti på upp till 10 år och arbetar alltid enligt branschregler.

Tveka inte att kontakta oss redan idag - din lokala specialist på VVS i Sälen ser fram emot att förverkliga ditt drömprojekt!

Ett urval av våra VVS-tjänster i Sälen

Vi har omfattande erfarenhet av arbeten inom värme, vatten, sanitet och kyla och är alltid redo att ta oss an nya projekt! Nedan kan du se några exempel på tjänster vi utför. Vid behov samarbetar vi med andra branschkollegor för att kunna erbjuda dig en smidig helhetslösning.

  • Rörservice såsom byte av WC-stolar, ventiler, vattenlås, avlopprensning med mera 

  • Rördragning i kök, badrum och andra våtutrymmen

  • Service och installation av ny värmepump i Sälen. Vi hjälper dig att hitta rätt värmepump för just dina behov och installerar den sedan enligt konstens alla regler

  • Installation av disk- och tvättmaskiner

  • Installation av inredning såsom diskbänk, toalettstol och badkar

  • Installation av ny eller service av befintligt spabad

Utnyttja ROT-avdraget 

När du som privatperson anlitar oss för VVS-tjänster i Sälen har du rätt att utnyttja ROT-avdraget. Detta innebär att du får dra av 30 procent av arbetskostnaden. Vi ser till att rätt del av beloppet dras av direkt på fakturan för dig för att göra processen så smidig som möjligt för dig som kund!

 

Kontakta oss redan idag för att höra mer om våra tjänster och om hur vi kan hjälpa dig med VVS i Sälen!