Boka ett kostnadsfritt platsbesök!

Värmepumpar

Behöver du hjälp med service eller installation av en ny värmepump? 

En värmepump är ett effektivt och hållbart värmesystem, den är även ett miljövänligt alternativ till fossil energi.

Vi strävar efter att vara ditt självklara val när du behöver hjälp med din värmepump. Med erfarna montörer ser vi till att du får en välfungerande värmepump installerad enligt branschens alla regler. Vi tar hand om projektet från början till slut – vi hittar och beställer en lämplig pump som vi sedan installerar och gör till sist en slutbesiktning tillsammans med dig. För att du som kund ska känna dig trygg erbjuder vi generösa garantier på vårt arbete – bland annat har vi en funktionsgaranti på upp till 10 år. 

Tveka inte att kontakta oss redan idag - din lokala specialist på VVS i Sälen ser fram emot att förverkliga ditt drömprojekt!

Vaillant luft vatten värmepump

Vaillant bergvärmepump

ComfortZone frånluftsvärmepump

Vad ska man egentligen tänka på när man är på jakt efter en ny värmepump? Våra erfarna VVS-specialister ger dig sina bästa tips på vad du ska tänka på i ditt val av värmepump för att du ska få en optimal energilösning.

Har du bestämt dig för att skaffa en värmepump? Grattis till ett bra val! Med en bra värmepump förser du effektivt din fastighet med värme, varmvatten och ventilation på ett miljövänligt sätt då du tar tillvara på naturens förnybara energi. Uppgraderar du din gamla värmepump till en nyare variant kan du dessutom spara in på dina elkostnader.

Så väljer du rätt värmepump till din fastighet

Det finns flera olika utföranden på värmepumpar, och det är inte helt lätt att veta vilken som passar just dina behov. Våra erfarna VVS-specialister har listat sina bästa tips på hur du bör tänka på när du är på jakt efter en ny värmepump:

 • Vart du bor i landet
  Var du bor är avgörande för ditt val av värmepump. Bor du i en kallare del av landet behöver du till exempel en värmepump med mer kraft. 

 • Hus eller lägenhet
  Bor du i lägenhet eller hus? En lägenhet kräver generellt sett en mindre värmepump än en villa. Bor du i en villa spelar storleken på huset en avgörande roll, men även planlösningen. Äger du till exempel ett mindre hus med öppen planlösning behöver du en mindre kraftfull värmepump. 

 • Kvalitet framför prisStirra dig inte blind på priset när du sätter din budget för din nya värmepump. Väljer du en värmepump av hög kvalitet kan du nämligen spara in rejält på dina energikostnader i det långa loppet. 

Vi hjälper dig att hitta rätt värmepump

Sälens VVS-Teknik är din lokala specialist. Vi har lång erfarenhet inom branschen och har full koll på vad man ska tänka på när man väljer värmepump. Våra medarbetare arbetar enligt branschregler och har utfört en mängd installationer av olika slags värmepumpar i Sälen. Kontakta oss om du är intresserad av att anlita oss för att installera din nya värmepump.

ROT-avdrag

När du som privatperson anlitar Sälens VVS-Teknik för att installera din nya värmepump har du rätt att göra ROT-avdrag. Detta innebär i praktiken att du får dra av 30 procent av arbetskostnaden.

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Professionellt utförd installation av värmepumpar i Sälen

För att få ut maximal kapacitet och för att din värmepump ska fungera så länge som möjligt är det av största vikt att installationen går till på rätt sätt. Görs installationen felaktigt är det nämligen risk att det blir onödigt kostsamt. När du väljer att anlita oss kan du känna dig trygg med att du får utbildade och certifierade VVS-montörer med lång erfarenhet av att installera värmepumpar i Sälen.

Så går det till när vi installerar din värmepump

Våra kompetenta installatörer tar hand om installationen av din nya värmepump från början till slut. Så här går det till när vi installerar din värmepump:

 1. Vi börjar med att hitta och beställa en lämplig pump för just dina behov. Det finns flera olika utföranden på värmepumpar som passar olika fastigheter. I nära dialog med varje enskild kund tar vi ett beslut om vilken värmepump som ska beställas

 2. Vi tar hand om beställningen av den värmepump vi kommit överens om samt tar emot leveransen

 3. Våra skickliga VVS-montörer installerar din nya värmepump enligt konstens alla regler

 4. När installationen är färdigställd gör vi en utförlig slutbesiktning tillsammans med dig

Vad kostar det att installera en värmepump?

Vad det kostar att installera en ny värmepump beror framförallt på vilken värmepump du väljer men även på förutsättningarna i din fastighet. Den totala kostnaden inkluderar inköpspriset och kostnaden för installationen. 

Genom att utnyttja ROT-avdraget kan du få ned arbetskostnaden med 30 %. Detta är ingenting du behöver räkna på själv – om du inte vill så klart – utan vi drar av rätt del av summan på fakturan till dig.

 När du väljer Sälens VVS-Teknik får du alltid:

 • God service av engagerade VVS-montörer

 • Generösa garantier på vårt arbete

 • Ett konkurrenskraftigt pris utan dolda kostnader

 • En värmepump att förlita dig på långt in i framtiden!

 
Läs gärna mer om våra tjänster eller kontakta oss redan idag för att installera din nya värmepump i Sälen. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den bästa energilösningen för din fastighet!