Boka ett kostnadsfritt platsbesök!

VÅRA TJÄNSTER

SÄLENS VVS-TEKNIK AB

DINA BEHOV - VÅRA TJÄNSTER

Alla våra tjänster genomförs av hantverkare som arbetar enligt branschregler vilket betyder att du kan känna dig trygg och som gör att vi även kan lämna upp till 10 års funktionsgaranti. När du som privatperson anlitar oss har du rätt att utnyttja ROT-avdraget. Det innebär att du får dra av 30 procent av arbetskostnaden.

Värmepumpar

Behöver du hjälp med service eller installation av en ny värmepump? 

En värmepump är ett effektivt och hållbart värmesystem, den är även ett miljövänligt alternativ till fossil energi. Vi kan erbjuda dig luft vatten värmepumpar och bergvärmepumpar från Vaillant och frånluftsvärmepumpar från ComfortZones. Beroende på vilken pump du är intresserad av skiljer sig leveranstiden från bara någon dag till några månade, kontakta oss för att veta vad som gäller pumpen av intresse. 

Vi strävar efter att vara ditt självklara val när du behöver hjälp med din värmepump i Sälen. Med nästan 20 års erfarenhet i ryggen ser vi till att du får en väl fungerande värmepump installerad enligt branschens alla regler. Vi tar hand om projektet från början till slut – vi hittar och beställer en lämplig pump som vi sedan installerar och gör till sist en slutbesiktning tillsammans med dig. För att du som kund ska känna dig trygg erbjuder vi generösa garantier på vårt arbete – bland annat har vi en funktionsgaranti på upp till 10 år. 

Tveka inte att kontakta oss redan idag - din lokala specialist på VVS i Sälen ser fram emot att förverkliga ditt drömprojekt!

VVS-Service

Vi på Sälens VVS-Teknik hjälper privatpersoner, företag, BRF: er och byggföretag med allt relaterat till VVS i Sälen med omnejd. Tack vare vår långa yrkesvana kan vi utföra våra projekt på ett tidseffektivt sätt till ett konkurrenskraftigt pris.

Vi lämnar funktionsgaranti på upp till 10 år och arbetar alltid enligt branschregler.

Tveka inte att kontakta oss redan idag - din lokala specialist på VVS i Sälen ser fram emot att förverkliga ditt drömprojekt!

LÄS MER

Spabad

Funderar du på att installera ett spabad? Eller har du ett som skulle behöva underhåll eller reparation?

Oavsett om du redan har en färdig bild av slutresultatet eller om du vill bolla idéer, finns våra erfarna hantverkare till hands för att ge tips och råd. Med utgångspunkt i dina önskemål ser vi till att du får ett riktigt härligt spabad att spendera många härliga stunder i! När du anlitar oss för att installera ditt spabad är det också ett gyllene tillfälle att nyttja ROT-avdraget.

Tveka inte att kontakta oss redan idag, vi ser framemot att förverkliga ditt drömprojekt.